Over ons

Zoekt u een betrouwbare loodgieter? Met een groot team van gekwalificeerde loodgieter met jarenlange ervaring, is geen enkele klus voor ons te groot. Wij gaan geen enkel probleem uit de weg!

Ooit zijn wij begonnen met als doel gekwalificeerde en professionele loodgietersdiensten te kunnen bieden aan iedereen, zonder hiervoor enige moeite te hoeven doen. Wij vinden dat iedereen hier recht op heeft! Ons doel is dat wij uw problemen zo snel mogelijk en vakkundig verhelpen met de hoogste vorm van klanttevredenheid, en zonder enige rompslomp.

Wij streven ernaar om meest betrouwbare en efficiënte loodgietersdiensten te leveren, met de hoogste kwaliteit en een glimlach. Dit alles doen wij zonder enige concessies te doen op geen enkel vlak. Ook streven wij naar de hoogst haalbare vorm van kwaliteit en service voor onze klanten, dit alles om uw tevredenheid te waarborgen.

Waarom ons?

Gekwalificeerd personeel

Transparantie

Uit de regio

24/7 Bereikbaar

Wij lossen problemen efficiënt en snel op!

Of het nou een lekkage, verstopping, dakgoot of een riolering is, met onze loodgieters die 24/7 klaar staan om uw problemen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen! Geen klus is te groot of te ingewikkeld voor ons.

Kernwaarden

  • Beschouw eerlijkheid en transparantie tot de sleutel van tot de betrouwbaarheid en integriteit van een bedrijf
  • Doe altijd het juiste om het probleem van de klant op te lossen
  • Voer alle werkzaamheden uit met het hoogste niveau van perfectie in gedachten

Wij Staan Klaar! Bel Nu!