Loodgieterswerk

Een loodgieter zijn houdt veel meer in dan hier en daar een kraan monteren. Als loodgieters zijn wij op veel meer mogelijke manieren inzetbaar, zoals onder anderen het verhelpen van verstoppingen en lekkages. Het takenpakket van een loodgieter omvat echter veel meer dan alleen deze dingen. Een loodgieter kan in en rondom het huis verschillende werkzaamheden uitvoeren, zoals het leeghalen en repareren van de dakgoot met de regenpijp erbij. Of het verleggen van een koppeling of juist het leggen daarvan. Of juist het oplossen van storingen in de cv-installatie, en het repareren van verstoppingen en lekkages. Verschillende klussen binnen en buitens huis vereisen de expertise van een vakkundige loodgieter.

Onze loodgieters staan klaar om u van dienst te zijn, zelfs wanneer het gaat om een regelmatige inspectie van uw cv-ketel, geiser of gaskachel. Het is daarom van groot belang uw installaties periodiek te laten controleren en zo nodig onderhouden. Hierbij wordt gecontroleerd op een goede werking, en uiteraard de veiligheid. Tijdige vervanging van onderdelen helpt bij het voorkomen van storingen en verdere problemen. Daarnaast minimaliseert een onderhoudsbeurt van onze loodgieter de kans op het vrijkomen van schadelijke gassen en of stoffen.

Indien gewenst kunt u onze loodgieter ook inschakelen voor het reinigen van de dakgoten. Het regelmatig onderhouden van dakgoten en het vrijmaken van vuil, kan verstoppingen en eventuele lekkages voorkomen. Al helemaal als u woont in een bosrijk gebied.