Werkzaamheden met gas

Tegenwoordig worden de huizen die worden gebouwd en natuurlijk de nieuwbouw huizen niet meer voorzien van gas, simpele reden? Het kan allemaal op stroom en dat is ook gewoon voordeliger. Dit geld natuurlijk niet voor alle woningen. De meeste huizen gebruiken nog gewoon gas voor bijvoorbeeld: het verwarmen van water, het fornuis en sommige openhaarden. Dit gaat allemaal via zogeheten gasleidingen, die lopen door het hele huis heen. Wanneer de meeste mensen afstappen van het gas, doen ze dit na een renovatie. Hierbij is het enorm belangrijk alles goed af te sluiten en dit voorzichtig te doen. Bij de ontsnapping van het kleinste beetje gas kunnen er catastrofale gevolgen zijn. Laat dit daarom ook doen door een ervaren en professionele loodgieter.

Een gasleiding aansluiten

Het aansluiten of omleggen van een gasleiding is een precieze taak, dit moet namelijk goed en netjes gebeuren. Laat dit daarom altijd doen door een ervaren loodgieter! Gebeurt dit namelijk niet goed, kan er explosiegevaar ontstaan. Het is daarom ook enorm belangrijk het juiste materiaal en van kwalitatieve waarde te gebruiken.

Gasleiding reparatie

De meeste woningen gebruiken nog steeds gas, daarbij is het altijd erg belangrijk om te zorgen dat de leidingen goed onderhouden worden, en niet worden verwaarloosd. Dit kan ernstige gevolgen hebben, met zelfs explosiegevaar. Laat dit daarom altijd doen door een professionele loodgieter die kennis heeft op dit gebied. Het kan na de reparatie of het opnieuw leggen geen kwaad om een maal per jaar een controle check uit te laten voeren. Zo weet u waar u aan toe bent, komt u niet voor verassingen te staan. En het allerbelangrijkste komt uw veiligheid niet in het geding. Laat daarom een van onze ervaren en vakkundige loodgieters deze klus klaren voor u! Zo bent u zeker van een goede en kwalitatieve service, en kunt u met een gerust hart gebruik blijven maken van het gas.