Nieuwe badkamer

Is uw badkamer veroudert of bent u simpelweg gewoon toe aan een frisse en moderne badkamer? U kunt er dan goed aan doen om deze badkamer te renoveren, zodat u achteraf kunt ontspannen en genieten in uw nieuwe badkamer. Over het algemeen kan het verbouwen van een badkamer enige tijd van u vereisen en ondanks dat u handig bent, zullen er werkzaamheden zijn waar specifieke kennis gepast bij is om dit zo soepel en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. U kunt er dan voor kiezen een ervaren loodgieter in huis te nemen die u volledig ontzorgt hierin en achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Radiator aansluiten

In de meeste badkamers staak wel een radiator. Bent u nog in het bezit van een oude badkamer, dan zal daar hoogstwaarschijnlijk ook nog een oude radiator in zitten. Volledig zonder verwarming zou u waarschijnlijk niet willen, maar er zijn vandaag de dag hele goede alternatieven hiervoor. Een van de meest populaire en bekende oplossingen is een design radiator. Hierbij is een van de grootste gemakken is dat u uw handdoek eroverheen kunt hangen, en dat deze vaak een luxueuze uitstraling heeft. Ook is een van de gemakken dat deze minder ruimte zal innemen, dit omdat hij vaak vele malen platter is dan oudere radiator. Indien gewenst voor ruimte of een esthetische reden kan deze radiator ook hoger in de badkamer worden geplaatst, dit zodat u de ruimte aan de badkamerwand kunt vrijhouden. Onze loodgieters kunnen dit eenvoudig en simpel voor u realiseren, heeft u de design radiator toch op een andere plek? Geen probleem, ook dan kan onze monteur de leidingen verleggen en de design radiator plaatsen op de gewenste plek!

Luxe wastafel

Een van de onmisbare dingen in een badkamer is natuurlijk de wastafel! Deze komt in verschillende kleuren, vormen en maten. Bij elke badkamer past weer een ander type wastafel, maar de vuistregel is dat de wastafel meestal goed aansluit of het design van de badkamer. Voor een gestroomlijnd en eigentijds design kunt u de overweging maken voor een fraaie rechthoekige of vierkante wastafel. Daarnaast behoort het inbouwen van een wastafel in een badkamermeubel ook tot een van de mogelijkheden. Een badkamermeubel vormt een elegante toevoeging aan uw moderne badkamer en hoort niet te ontbreken hierin. Afgezien van het esthetische aspect, integreert een badkamermeubel goed met het badkamerinterieur en biedt het aanzienlijke functionaliteiten. Ook is het meteen een handige plek waar u uw spullen veilig en netjes kunt opbergen. Daarbij is het monteren van een wastafel voor onze monteur geen lastige klus, eveneens als het aansluiten van de waterafvoer en aansluiting van de wastafelkraan.

Belang van een badkamerkraan

Door het hele huis vindt u wel kranen, maar de meeste zitten toch over het algemeen in de badkamer. Denk aan bijvoorbeeld een: badkraan, de aan de douchekop aangesloten douchekraan en de wastafelkraan. Helaas kan een kraan met de tijd last krijgen van kalkaanslag. De correcte wijze van aansluiting is om deze reden essentieel, hierdoor is een lekkage uit te sluiten en krijgt kalk geen kans om zich te vormen in uw kranen. Daarbij scheelt het u ook in de aanschaf van ontkalkingsproducten! Onze loodgieters zijn enorm ervaren in het monteren en maken van badkamerkranen. Wilt u dus zeker weten dat het werk goed gebeurt en u zo lang mogelijk kunt genieten van uw badkamerkraan/ badkamerkranen? Laat deze dan installeren door een van onze zeer ervaren en gekwalificeerde monteurs! Het is niet altijd direct nodig om de badkamerkraan te vervangen, in sommige gevallen kan de monteur de badkamerkraan repareren. Is de schade aan de badkamerkraan te groot en valt deze niet meer te maken, kan de loodgieter deze uiteraard vervangen!